Innovatiekracht bedrijven

Innovatie is cruciaal in deze tijd. Maar waar haal je die vandaan? Van buiten of uit je eigen mensen en organisatie? Innovatiefabriek Zuid helpt je bij het laatste. Wij dagen jou en jouw bedrijf uit om de innovatiekracht uit jezelf te halen door jouw werknemersorganisatie te veranderen in een ondernemende organisatie die ‘futureproof’ is. Door continu te veranderen en te groeien, waarin samenwerken moeiteloos gaat en het beste uit je eigen mensen gehaald wordt.

InnovatieFabriek Zuid helpt jou om innovatiekracht uit je eigen organisatie te halen door ondernemerschap aan het DNA toe te voegen. En om daarmee echt talent voor je organisatie te behouden en beter te benutten.

Dat doen we door:

  • 10% van je eigen mensen te veranderen in ondernemers via een 100 dagen innovatieprogramma, waarin we zowel de persoonlijke vaardigheden als business vaardigheden versterken.
  • Een netwerk van ondernemers om je organisatie heen te zetten die je van buitenaf kunnen ondersteunen en uitdagen.
  • Het aanbieden van een service portfolio zoals bv. periodieke scans, om zo te ontdekken wat er nodig is om het ondernemende gehalte van je organisatie op peil te houden.
Vertel mij meer!
Klik hier