Over ons

December 2016 lanceerden Limburgse ondernemers Marc Yzer, Suzanne Dieteren en Wendy Simonis Starren een nieuwe visie en een nieuw initiatief dat bedrijven in Limburg gaat helpen om meer innovatiekracht uit hun eigen organisatie te halen door de ondernemerskwaliteit van werknemers te versterken.

Het word tijd dat bedrijven zichzelf transformeren van werknemersorganisaties naar ondernemende organisaties, waarin iedereen verantwoordelijk is voor het zien van kansen, het realiseren van ideeën en vooral van het doen. Dat geeft bedrijven de innovatiekracht die ze vandaag zo nodig hebben.

Oprichters Marc Yzer, Suzanne Dieteren en Wendy Simonis Starren zijn stuk voor stuk professionals die hun sporen verdiend hebben bij verschillende grote bedrijven en als adviseurs bij belangrijke business en organisatievraagstukken voor grote en kleine bedrijven. Daar deden ze de inzichten op die nu leiden tot de oprichting van een nieuwe zakelijke dienstverlener die met name middelgroot en groot MKB bedrijven ondersteunt bij het versterken van hun innovatiekracht.

10% aanpak
De Innovatiefabriek Zuid heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een zeer effectieve aanpak, waarin deelnemers via business en persoonlijke coaching  de kwaliteit ‘ondernemerschap’ ontwikkelen. Dit gebeurt met een 100 dagen programma waarin deelnemers gecoacht worden terwijl ze ook de nieuwe verdienmodellen voor hun werkgever ontwikkelen, zodat training wordt verbonden met directe toegevoegde waarde voor werkgevers.

De Innovatiefabriek werkt hiervoor met een speciaal geselecteerde groep topcoaches uit Limburg
en biedt tal van tools om de voortgang te volgen. Bijzonder aan de aanpak is bovendien de koppeling aan zwermtechnologie. Daarin geldt dat 10% van een zwerm vogels de nieuwe richting aanwijst. Dit principe wordt ook toegepast op de verandering van bedrijven naar een ondernemende organisatie.

Door van 10% van de werknemers interne ondernemers te maken, verandert de cultuur in een organisatie en daarmee de richting van het bedrijf.

NEEM CONTACT OP!

Lezingen, perscontacten en seminars?

NEEM CONTACT OP!

Contact

Suzanne Dieteren: 06 23575005
Marc Yzer: 06 54963691
Wendy Simonis: 06 36016970

info@innovatiefabriekzuid.nl

Locatie

Raadhuisplein 6
6267 CW
Cadier en Keer