Haal de innovatiekracht uit jezelf!

Een olifant heeft 1000 vogels om zich heen. Dat doen ze niet voor niets. De vogels pikken de parasieten uit zijn huid en houden het grote dier gezond, beweeglijk en vitaal.

Als Innovatiefabriek zijn wij er van overtuigd dat eigen werknemers de sleutel zijn tot de innovatiekracht en vitaliteit van een bedrijf. Werknemers zijn de 1000 vogels met de kennis, energie en bevlogenheid om de toekomst uit te vinden. De Innovatiefabriek is er om die kracht te bevrijden. Wij zijn er om werknemersorganisaties te transformeren tot ondernemende organisaties, waarin iedereen zich verantwoordelijk voelt voor het zien en pakken van kansen, van het vormgeven van ideeën en vooral voor het uitvoeren (doen)!

Wij dagen ieder bedrijf in Limburg en ook daarbuiten, uit om de stam van hun zwerm vogels (10% van de werknemers) te transformeren in ondernemers. De Innovatiefabriek begeleidt, traint en voedt deze mensen om samen een interne beweging te creëren die je bedrijf vitaal, gezond en vooral toekomstbestendig maakt en houdt.

De innovatiekracht van je bedrijf zit al in je mensen! Ben jij klaar om die te bevrijden?
Vertel mij meer!