Innovatiekracht DGA’s

Het ondernemerschap is iets waar wij zelf elke dag van genieten, maar het is ook veeleisend. Het is net alsof je continu op verschillende borden aan het schaken bent: strategie, continuïteit, opvolging, dagelijkse zorgen over omzet, kosten en winst, zorgen over mensen. Dit zorgt ervoor dat het een beetje ‘lonely at the top’ is, terwijl er ook heel veel potentieel in je eigen mensen zit.

Innovatiefabriek Zuid helpt je om gesteund te worden in je ondernemerschap. We doen dat door van medewerkers interne ondernemers te maken. Organisaties die de innovatiekracht uit hun eigen mensen halen, geven directeuren meer ruimte om zich bezig te houden met strategische zaken.

Kortom: We ontzorgen ondernemers van binnenuit je bedrijf door de innovatiekracht van je eigen mensen te benutten.

Wat levert het op?

  • Ondernemende organisaties die de innovatiekracht uit hun eigen mensen halen zijn meer geld waard en hebben meer groeipotentieel.
  • Innovatiefabriek zuid biedt je concreet een programma van 100 dagen waarin we van 10% van de medewerkers ondernemers maken die het verschil kunnen maken.
    • In dit programma leren we deze 10% van je organisatie om te denken en doen als ondernemers, met alle vaardigheden en competenties die daarbij horen.
    • Het programma levert niet alleen ondernemende medewerkers, maar ook meteen nieuwe verdienmodellen voor de organisatie.
Vertel mij meer!
Klik hier