Business en Personal Coaches

Onze ondernemende coaches helpen en dagen werknemers uit om ze ondernemender en impactvoller te maken. Alle coaches zijn door ons geselecteerd en opgeleid om werknemers te veranderen in ondernemers via een 100 dagen innovatieprogramma. Hierin worden zowel de persoonlijke vaardigheden als business vaardigheden versterkt.

Samen vormen we een ecosysteem waarmee we grote dingen kunnen doen en elkaar kunnen helpen groeien, op alle gebieden. Dus geen dure externe consultants die alles voor jou regelen, maar coaches die zorgen dat de kracht van jouw eigen mensen wordt ingezet.

De bevrijders van innovatiekracht

Suzanne Dieteren
Suzanne DieterenBusiness Coach
Haar passie is mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ze is daarbij aanstekelijk enthousiast, positief en doelgericht. Suzanne gelooft in het maken van keuzes, het stellen van doelen en leven met passie.
Wendy Simonis
Wendy SimonisPersonal Coach
Een onafhankelijke, positieve, ondernemende Personal Coach die beschikt over ruime praktijkervaring vanuit de zakelijke dienstverlening. Wendy is sterk in persoonlijke doelgerichte begeleiding en help jou in het durven aangaan van nieuwe uitdagingen, zodat jij meer plezier, waardering en succes ervaart binnen jouw bedrijf.
Marc Yzer
Marc YzerBusiness Coach
Marc legt graag verbindingen tussen mensen en doelen en heeft zich gespecialiseerd op het vlak van co-creatie en innovatie. Hij doet dit door vooral te kijken naar het grotere geheel, omdat vooral daarmee grote verbeteringen haalbaar zijn; systeem denken.
Chris Lemmens
Chris LemmensBusiness Coach
Ondernemende coach die CREAM als verbindende factor heeft: Creatief, Resultaatgericht, Energiek met Aandacht voor de Mens en organisatie!
Anita Stal
Anita StalPersonal Coach
Inspirerende, energieke coach die jou helpt je doelen te stellen en te presteren vanuit je natuurlijke kracht.
Chris Bosten
Chris BostenPersonal Coach
Als hoofd, hart en handen samenwerken, dan leidt dit tot de winnende formule van professionele vakbekwaamheid met amateuristische bevlogenheid.
Marijke Vlaspoel
Marijke VlaspoelPersonal Coach
Mensgerichte, ervaringsdeskundige gedragscoach die effectief en doelgericht te werk gaat om de psychologische flexibiliteit van cliënten te vergroten. 
Louis Vankan
Louis VankanBusiness Coach
Zorgvuldige analyticus en gestructureerde organisator die partijen weet te verbinden en te leiden naar resultaat.
Rick Vechel
Rick VechelBusiness Coach
Vleesgeworden enthousiaste projectmanager met een hart voor ondernemerschap.
Arno Limpens
Arno LimpensBusiness & Personal Coach
Creatieve en vindingrijke coach, steeds op zoek naar behoeften, drijfveren en talenten van mensen teneinde deze optimaal te kunnen benutten, ontwikkelen en managen. Een mens functioneert nou eenmaal het best zo dicht mogelijk tegen zijn natuur aan.
Sylvia Kaldenbach
Sylvia KaldenbachPersonal Coach
Vernieuwingsgerichte Coach met een inspirerende visie op welzijn vanuit een authentieke persoonlijke levensstijl. Ik bevorder groei met ondernemers creativiteit en help jouw impact te creëren.
Alain Rutten
Alain Rutten