Business en Personal Coaches

Onze ondernemende coaches helpen en dagen werknemers uit om ze ondernemender en impactvoller te maken. Alle coaches zijn door ons geselecteerd en opgeleid om werknemers te veranderen in ondernemers via een 100 dagen innovatieprogramma. Hierin worden zowel de persoonlijke vaardigheden als business vaardigheden versterkt.

Samen vormen we een ecosysteem waarmee we grote dingen kunnen doen en elkaar kunnen helpen groeien, op alle gebieden. Dus geen dure externe consultants die alles voor jou regelen, maar coaches die zorgen dat de kracht van jouw eigen mensen wordt ingezet.

De bevrijders van innovatiekracht

Suzanne Dieteren
Suzanne DieterenBusiness Coach
Haar passie is mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ze is daarbij aanstekelijk enthousiast, positief en doelgericht. Suzanne gelooft in het maken van keuzes, het stellen van doelen en leven met passie.
Marc Yzer
Marc YzerBusiness Coach
Marc legt graag verbindingen tussen mensen en doelen en heeft zich gespecialiseerd op het vlak van co-creatie en innovatie. Hij doet dit door vooral te kijken naar het grotere geheel, omdat vooral daarmee grote verbeteringen haalbaar zijn; systeem denken.
Sylvia Kaldenbach
Sylvia KaldenbachPersonal Coach
Vernieuwingsgerichte Coach met een inspirerende visie op welzijn vanuit een authentieke persoonlijke levensstijl. Ik bevorder groei met ondernemers creativiteit en help jouw impact te creëren.
Alain Rutten
Alain Rutten
Rick Vechel
Rick VechelBusiness Coach
Vleesgeworden enthousiaste projectmanager met een hart voor ondernemerschap.