Innovatiekracht CFO’s

Als CFO ben je continu bezig met de financiële continuïteit van je organisatie en het verbeteren van het rendement van je mensen. Tegelijkertijd wil je ook bezig zijn met allerlei nieuwe ontwikkelingen die op je afkomen. Die maken je tenslotte ook in de toekomst financieel sterk.

InnovatieFabriek Zuid helpt bedrijven om de effectiviteit en daarmee de productiviteit van medewerkers te vergroten en tegelijkertijd de verdienmodellen van de toekomst te ontwikkelen. We doen dat door van medewerkers interne ondernemers te maken.

Kortom: Ondernemende organisaties die de innovatiekracht uit hun eigen mensen halen zijn meer geld waard en hebben meer groeipotentieel!

Wat levert het op?

  • Ondernemende organisaties die de innovatiekracht uit hun eigen mensen halen zijn meer geld waard en hebben meer groeipotentieel.
  • Innovatie Fabriek zuid biedt je concreet een programma van 100 dagen waarin we van 10% van je medewerkers ondernemers maken die het verschil kunnen maken.
    • In dit programma leren we deze 10% van je organisatie: te denken en te doen als ondernemers, met alle vaardigheden en competenties die daarbij horen.
    • Het programma levert niet alleen ondernemende medewerkers, maar ook meteen nieuwe verdienmodellen voor de organisatie.
Vertel mij meer!
Klik hier