Innovatiekracht CEO’s

Als CEO zie je dat er maar weinig dingen belangrijker zijn dan innovatiekracht van je organisatie. Tegelijkertijd is je raad van bestuur te druk met de dagelijkse zaken en heeft het ook niet de opdracht om te innoveren, maar om te consolideren. Waar haal je dan de innovatiekracht vandaan?

Innovatiefabriek Zuid helpt je om zowel je organisatie als je business naar een hoger plan te brengen door de innovatiekracht van je eigen mensen te benutten. We doen dat door van je medewerkers interne ondernemers te maken en tegelijkertijd de verdienmodellen van de toekomst te ontwikkelen.

Kortom: Ondernemende organisaties die de innovatiekracht uit hun eigen mensen halen zijn meer geld waard en hebben meer groeipotentieel!

Wat levert het op?

  • Innovatiefabriek zuid biedt je concreet een programma van 100 dagen waarin we van 10% van de mensen ondernemers maken die het verschil kunnen maken.
    • In dit programma leren we deze 10% van je organisatie om te denken en doen als ondernemers, met alle vaardigheden en competenties die daarbij horen.
    • Het programma levert niet alleen ondernemende medewerkers, maar ook meteen nieuwe verdienmodellen voor de organisatie.
Vertel mij meer!
Klik hier